Επιπλωμένες κατοικίες "Αριστέα"

 Διαμονή

Στο γραφικό χωριό των Ανωγείων, όπου η παράδοση, η φιλοξενία και η πολιτιστική κληρονομιά βρίσκουν το αληθινό τους πρόσωπο, πλάι στις επιβλητικές πλαγιές του Ψηλορείτη, εκεί, περιμένει να σας υποδεχτεί στο σπίτι της η Αριστέα.
Τα ζεστά και με μεράκι φροντισμένα δωμάτιά της, ανάμεσα στα διάσπαρτα πολύχρωμα λουλούδια και το άρωμα των φυτών του βουνού, είναι φτιαγμένα για να ξαποστάσετε και να ονειρευτείτε, με τη μαγική θέα από τα μπαλκόνια τους στις πλαγιές των γύρω βουνών.
Στην αυλή της κυρίας Αριστέας θα γνωρίζετε την πραγματική Κρητική Φιλοξενία που προτιμούν εκατοντάδες άνθρωποι από όλο το κόσμο κάθε χρόνο.
Ένα αυθεντικό χαμόγελο και μια ζεστή υποδοχή είναι πάντα εκεί και σας περιμένει.

Το Ξενοδοχείο Αριστέα διαθέτει:

  • 5 Γραφικά δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 3 άτομα, με δικό τους μπάνιο, ζεστό νερό όλη μέρα, τηλεόραση, ίντερνετ και αυτόνομη θέρμανση για τις χιονισμένες νύχτες του χειμώνα.
  • 4 Studios που μπορούν να φιλοξενήσουν από 3 μέχρι και 7 άτομα. Διαθέτουν διπλά μπάνια, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, ψυγείο, τραπεζαρία, τηλεόραση σε όλα τα δωμάτια, ίντερνετ, αυτόνομη θέρμανση και δικό τους τζάκι με διαθεσιμότητα σε ξύλα. Επίσης διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια για να απολαμβάνετε τον καφέ σας με θέα τις πλαγιές του Ψηλορείτη.
  • Listing ID: 1054
Contact details

Ανώγεια,Γεωπάρκο Ψηλορείτη Show Phone Number hotelaristea@gmail.com http://www.hotelaristea.gr

Contact this listing owner