Ελαιώνας Country Village

 Εναλλακτικός Τουρισμός

Το Ελαιώνας Country Village αποτελεί μια μοναδική βάση αλλά και ορμητήριο για αμέτρητες δραστηριότητες μέσα από τις οποίες ο επισκέπτης θα γνωρίσει την πλούσια φύση, την παράδοση, τη φημισμένη Κρητική γαστρονομία και τον ξακουστό πολιτισμό!

Το συγκρότημα του Ελαιώνα βρίσκεται στην καρδιά ενός μεγάλου, αιωνόβιου ελαιώνα, στους πρόποδες του μυθικού βουνού Ψηλορείτης, εκεί που γεννήθηκε ο Θεός Δίας. Είναι χτισμένο σαν παραδοσιακό κρητικό χωριό, από πέτρα και ξύλο, με μικρές γειτονιές, μπαλκόνια με θέα, λουλουδιασμένες αυλές και μπαλκόνια, πέτρινα καλντερίμια  και οάσεις με δέντρα και αρωματικά φυτά.

Αμέσως μόλις ο επισκέπτης φτάσει μπαίνει στο κλίμα της αυθεντικής Κρήτης! Έρχεται σε επαφή με τη φύση από την πρώτη στιγμή, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας, καθαρού, ατόφιου περιβάλλοντος.

Οι εξορμήσεις, οι περίπατοι, οι εξερευνήσεις στη φύση γύρω από τον Ελαιώνας Country Village είναι αμέτρητες!

Με ένα ποδήλατο από τον οργανωμένο σταθμό ποδηλάτων του ξενοδοχείου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την περιοχή και να δει απίστευτα τοπία!

Σηματοδοτημένα μονοπάτια οδηγούν σε ρεματιές, πηγές με γάργαρα νερά και σημεία με άγρια ανέγγιχτη φύση. Γνωρίστε τις σπάνιες κρητικές ορχιδέες, παρατηρήστε τα πολύχρωμα πουλιά και μαγευτείτε με το κελάηδημα τους! Ανεβείτε το θρυλικό βουνό του Ψηλορείτη και απολαύστε την άγρια φύση του. Συναντήστε κοπάδια με πρόβατα και κατσίκια και γνωρίστε τους βοσκούς του τόπου και την καθημερινή τους ζωή!

Το ξακουστό φαράγγι του Ρούβα είναι μια τέλεια περιπατητική διαδρομή για εκείνους που αναζητούν την περιπέτεια! Εκστατικές θέες κόβουν κάθε στιγμή, σε κάθε στροφή την ανάσα!

Ένας μεγάλος αμπελώνας κοντά στο ξενοδοχείο, με το όμορφο επισκέψιμο οινοποιείο, δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες τα εκλεκτά κρασιά της Κρήτης, από γηγενείς ποικιλίες. Γευστικές δοκιμές μπορούν να πραγματοποιηθούν εκτός από τον χώρο του οινοποιείου, στα ψηλότερα σημεία των αμπελιών με την υπέροχη θέα!

Μια οργανωμένη φάρμα, με ζώα και φυτά χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους στιγμές χαράς και ανεμελιάς!

Μια διαφορετική πρόταση διακοπών. Ζήστε τις εμπειρίες που σας προσφέρει το Ελαιώνας Country Village στην καρδιά τις φύσης.

  • Listing ID: 2884
Contact details

Φαιστός,Γεωπάρκο Ψηλορείτη Show phone number info@eleonas.gr http://www.eleonas.gr

Contact listing owner